Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: nádobka LDS
Jafri
25.03.2025 13:14 - Re: nádobka LDS
Za?iato?n?k
Zdravím páni,
snažil som sa prečíta čo najviac diskusii,(bohužiaž ešte nie všetky) no nenašiel som ako sa mení LDS pri H3+. Sú tu čiastkové informácie, z ktorých sa dá posklada nejaká, no nie ucelená informácia. Preto by som sa chcel spýta nasledovné, ak by niekto bol ochotný poradi. Mám C5 X7 s variantou s režimom šport.
Problém s piestnicou sa mi nevyhol a musím vymeni pravú prednú piestnicu. No vytiekla mi nejaká čas náplne, zdvíhnutie do maximálnej polohy nebolo možné. Môžem dolia do nádržky, no podža spomínaných informácii vo fóre by som prelial požadovaný objem, ak by som iba na najnižšej polohe auta vyrovnal hladinu mierne nad sitko v nalievacom otvore. Je možné bez diagnostiky dolia správne množstvo kvapaliny? Keďže tu nebola ešte LDS menená, auto je z 2011, bolo by namieste vymeni kompletnú náplň. Predpokladám, že je tu potrebné odvzdušnenie aj vzadu.? Je naozaj potrebné sklada aj nárazník alebo by stačil vnútorný podbeh?
Ohžadne výmeny piestnice, bude stači odtlakovanie spôsobom podloženia prednej časti na úroveň vyššiu ako je minimálna výška? Vopred vďaka.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator