| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: nádobka LDS |  |
Jafri
|
25.03.2025 13:14 -
Re: nádobka LDS
|
|

|
Zdravím páni,
snail som sa prečíta čo najviac diskusii,(bohuiaž ete nie vetky) no nenaiel som ako sa mení LDS pri H3+. Sú tu čiastkové informácie, z ktorých sa dá posklada nejaká, no nie ucelená informácia. Preto by som sa chcel spýta nasledovné, ak by niekto bol ochotný poradi. Mám C5 X7 s variantou s reimom port.
Problém s piestnicou sa mi nevyhol a musím vymeni pravú prednú piestnicu. No vytiekla mi nejaká čas náplne, zdvíhnutie do maximálnej polohy nebolo moné. Môem dolia do nádrky, no podža spomínaných informácii vo fóre by som prelial poadovaný objem, ak by som iba na najniej polohe auta vyrovnal hladinu mierne nad sitko v nalievacom otvore. Je moné bez diagnostiky dolia správne mnostvo kvapaliny? Keďe tu nebola ete LDS menená, auto je z 2011, bolo by namieste vymeni kompletnú náplň. Predpokladám, e je tu potrebné odvzdunenie aj vzadu.? Je naozaj potrebné sklada aj nárazník alebo by stačil vnútorný podbeh?
Ohžadne výmeny piestnice, bude stači odtlakovanie spôsobom podloenia prednej časti na úroveň vyiu ako je minimálna výka? Vopred vďaka. |
| |
| |