Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Emise
Froggy
30.07.2024 12:50 - Re: Emise
99
Zdravím a mám dotaz - dnes jsem jel dělat emise (benzín/lpg) ale nastal problém - diagnostika technikovi vůbec nenačítá otáčky a teplotu. Na autě žádná závada nesvítí, chytá a jezdí v pohodě úplně bez problémů. Technik říkal, že nejspíše montážníci lpg (Strakonice, takže vše bylo ok) museli na kabel napíchnout něco, co ruší diag).
Až doma jsem zjistil, že jsem měl zapnutý omezovač rychlosti na hlídání padesátky ve městě. Je to asi blbost, ale nemůže to nějak vadit diagnostice? (už vím - nemůže)
Nenapadá vás kde bude problém a jak řešit? Strakonice nemám úplně za rohem a momentálně mají celofiremní dovolenou, tak zkouším zatím takto..
Předpokládám, že i nějaká domácí diagnostika by také neměla vidět otáčky a teplotu pokud to u někoho kdo je poblíž zkusím. Je to tak?
Děkuji za názory a rady!
Edit - takže u kámoše na diagnostice žádná závada, otáčky i teplotu ukazuje na lpg i benzín.
Edit2-tak druhý pokus na jiné stanici ME, tam otáčky občas vidět byly, ale bohužel místo požadovaných 15ti sekund to vydrželo cca jen 5sec a potom nesmysly jako třeba 0 ot. až např 16500 ot. Takže hádání originál řídící jednotky s tou LPG. Prý se to u dodatečných vestaveb stává, takže teď už jen ty Strakonice..

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
© 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator 0.584s