abart
|
23.05.2024 18:59 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Čau borci,
jsem v tom chlapském věku, kdy si potřebuji nutně něco pořídit - milenku, motorku, auto....
No tak se rozhoduji, e skončím u toho auta a po plejádě několika BX, Xantia a C5 je asi nejvyí čas pořídit nějakou rozumnou hydro z pozdějích ročníků, dokud něco je. Prostě poslední auto s pořádnýma koulema.
Aktuálně si vozím pozadí v 1,6 hadici z roku 2006, kterou familierně nazývám "kasička", protoe jsem do ní poslal ji pěkné peníze. A protoe bych se podobným dobrodrustvím ji chtěl vyhnout a ji nějakou dobu nesleduji útrapy a těkosti X7 bych poádal o vae rady, doporučení či upozornění. Protoe si opravdu chci udělat radost, samozřejmě potřebuji silnějí stroj s pěknou výbavou. Z toho důvodu uvauji o ročníku 2012-2015, které budou mít nájezdy v nejlepích případech od 200 tis a více a následující motory:
2,0 HDI - zde mě zajímají vyí výkonové verze tj. 120 nebo 133 kw
2,2 HDI - novějí tj. s výkonem 150kw
Větina z lépe vybavených vozidel má s těmito motory automat, měl by to být 6stupňový Aisin. Jsou s tím nějaké trable, problémy, neduhy? Automat jsem nikdy neměl a mám z toho celkem obavy. 2,2 snad má výhradně automat.
Samozřejmě, e mě s těmito motory určitě časem potká FAP, ale jde mi o to, abych nevlezl do nějaké pasti, které jsou obecně známé.
Zároveň bych nechtěl motor s Adblue (osobní zkuenosti z Berlinga i od kamarádů z Peuegotů), tj vybírat motory do EURO 5?
díky za rady |
| |
| |