Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
abart
23.05.2024 18:59 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
Čau borci,
jsem v tom chlapském věku, kdy si potřebuji nutně něco pořídit - milenku, motorku, auto....
No tak se rozhoduji, že skončím u toho auta a po plejádě několika BX, Xantia a C5 je asi nejvyšší čas pořídit nějakou rozumnou hydro z pozdějších ročníků, dokud něco je. Prostě poslední auto s pořádnýma koulema.
Aktuálně si vozím pozadí v 1,6 hadici z roku 2006, kterou familierně nazývám "kasička", protože jsem do ní poslal již pěkné peníze. A protože bych se podobným dobrodružstvím již chtěl vyhnout a již nějakou dobu nesleduji útrapy a těkosti X7 bych požádal o vaše rady, doporučení či upozornění. Protože si opravdu chci udělat radost, samozřejmě potřebuji silnější stroj s pěknou výbavou. Z toho důvodu uvažuji o ročníku 2012-2015, které budou mít nájezdy v nejlepších případech od 200 tis a více a následující motory:

2,0 HDI - zde mě zajímají vyšší výkonové verze tj. 120 nebo 133 kw
2,2 HDI - novější tj. s výkonem 150kw

Většina z lépe vybavených vozidel má s těmito motory automat, měl by to být 6stupňový Aisin. Jsou s tím nějaké trable, problémy, neduhy? Automat jsem nikdy neměl a mám z toho celkem obavy. 2,2 snad má výhradně automat.
Samozřejmě, že mě s těmito motory určitě časem potká FAP, ale jde mi o to, abych nevlezl do nějaké pasti, které jsou obecně známé.
Zároveň bych nechtěl motor s Adblue (osobní zkušenosti z Berlinga i od kamarádů z Peuegotů), tj vybírat motory do EURO 5?

díky za rady

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator