Pevan
|
06.10.2023 19:16 -
Re: Engine management system faulty
|
|

|
Já se omlouvám, e jsem nevědomky rozpoutal takovou debatu. Pouil jsem název dílu, který jsem nael na více obchodech a opravdu netuil, co se bude dít. Výměna dílu zdá se pomohla, od té doby u chyba nevyskočila, jen bych měl dalí dvě otázky, tentokrát u snad politicky korektní Tu chybu jsem musel vymazat diagnostikou, jinak pořát svítila kontrolka, i kdy u se chyba neprojevovala. Je to normální, nebo se mám chystat jetě na něco dalího? A dalí dotaz, který mi vlastně vnuknul Hanz 397: Hadice podtlaku sice teď těsní, ale co a přestanou? Sehnat to jako díl v podstatě nejde, jediné, co jsem objevil, je nějaká podtlaková univerzální hadička asi tak správného průměru jako metrá. Ale ta se musí spojovat, stejně jako originál, kousky gumové hadičky a tu tedy opravdu nevím, kde sehnat, jediné, co jsem nael v podobném vnitřním průměru je palivová hadička opět v metrái, ale ta je opletená a navíc si nejsem jistý, jestli udrí tvar při podtlaku. Tedy otázka zní: Jak se na tohle připravit a co nakoupit? Tohle by měla být tak triviální oprava, e bych se styděl s tím někoho v servisu vůbec obtěovat, to je na půl hodinky komplet. |
| |
| |