Hanz 397
|
02.10.2023 19:07 -
Re: Engine management system faulty
|
|

|
Milý Jardo, nikdo z tebe blbce nedělá, to tady svou hysterií zvládá sám. Naopak, ty, místo toho, abys na Pevana zareagoval (kdy kolikrát reaguje i na to, co u je zbytečné) tak jsi začal blbce dělat z nás. Ví, to, e něco nezná, neznamená, e to neexistuje. Já jsem si do tebe rýpnul (a myslím, e mě zná natolik dobře, abys věděl, e jsem to myslel opravdu jen z legrace) a celou věc jsem povaoval za uzavřenou. No, mýlil jsem se (vidí, uznám, e jsem se mýlil - v odhadu tvé schopnosti poznat rýpnutí) a ty místo, abys to hodil za hlavu a zasmál se tomu, jsi tady začal zahazovat výučák, mávat osmdesáti lety praxe a miliony spokojených zákazníků s miliardami vyřeených peků. Proč? Vichni to vědí, e umí. To bych se zase klidně naopak já mohl cítit tak, e ze mě dělá neschopnýho nýmanda. No, necítím. Popravdě je mi úplně jedno, co si o mě myslí. I proto jsem na ty tvoje dalí příspěvky u nereagoval a ani reagovat nechtěl. Ale prostě mi to nedalo, protoe tu nejsou a nečtou to jen "staří členové", kteří nás oba znají, ale hlavně proto, e tu jsou i noví, kteří, kdy si tohle vlákno přečtou, tak si budou myslet, co to tady je za trotly, kteří se hádají o takovou marginalitu, jakou je název součástky... Take, se prosím tě prober, přestaň hysterčit a dělej to, co umí nejlíp - opravovat Citroeny, aby jich jetě hodně a dlouho jezdilo. |
| |
| |