jruze
|
09.09.2023 13:41 -
Re: Zadek auta poskakuje
|
|

|
kedaro napsal(a): Zdravím,
chtěl bych se vás zkuených zeptat. Mám Citroen C5 Break 2.0 HDi rok výroby 2003 (bez Sportu). Zadek auta mi začal přes překáky straně skákat a řekl bych, e se to zhoruje. Napadlo mě přirovnání, které u jsem tady taky četl "skáče jako koza" - krátké rychlé poskakování. Je to fakt o záda.
Říkal jsem si, e to je vyteklým olejem předními přepadovými hadičkami. Několikrát mi vypadly, jak byly zpuchřelé, tak se mi vdy o kousek zkrátily a nasadil jsem je znovu a kolikrát jsem to třeba zjistil a za delí dobu. Pak jsem tam dolil celý litr, co mě docela překvapilo. Jinak auto jde nastavit normálně do vech poloh bez problémů. A hadičky u jsem dal nové.
Myslíte, e to poskakování je patnými koulemi? To u by se mi asi nevyplatilo je měnit. Mohlo by třeba pomoct vyměnit vechen olej? Teď, kdy jsem ho znovu doléval, tak jsem to za prvé asi trochu přehnal, je trochu nad sítkem a pak mi připadá takový jako zpěněný. Díky moc.
V jaaké poloze je zadní část ( jak v provozní tak ve spodní poloze ?) od kdy to dělá ? Změny polohy fungují ? |
| |
| |