jruze
|
18.08.2023 20:40 -
Re: Po opravě nestartuje / C5 II 1.6HDi
|
|

|
Venouch napsal(a):  Nemyslím. Rozvody tak značky byly tak jak mají být jak na kolech tak na řetězu. Dnes jsem to natočil a opět jako e to jde na tři. Co je zajimavé, ucpal jsem tomu vzduch je jedno jestli před turbem nebo za turbem a motor běí normálně na volnoběh po nějakou dobu. Ano hadice se smrtí podtlakem ale ne tomu dojde vzduch jako úplně běí normál, no neověřím e by el do otáček nejsem z dvojčat abych byl vude. Je pravda e nejvíce času jsem trávil čitěním zanesených kanálů vzduchu v hlavě a toho rozdělovacího krytu co jde do vstupů vzduchu do hlavy motoru, tam byly opravdu malé otvory, take lidská diagnostika říká, e ten motor není zvyklej na kyslík a můe jezdit jen asi v okolí Ustí nad Labem či Mostu  před rozebráním ve ucpané karbonem váně natolik e netuím kde do té doby ten motor bral vzduch aby běel. Respektuji vae názory a třeba někdy jednou uvěří někdo anomálii která se stane. Viz vačka tedy vačková hřídel  Srovnáno podle nové vačkové hřídele nová a stará. Tím neříkám e nemáte v něčem vichni pravdu ale o tom to asi i ta debata je. Dík
Vyhoď si vstřik a podívej se který ventil ti otevírá kdy jde píst dolů - u jsem byl ve více ,,servisech kde si postavili 1.6 motor o půl kola na řetízku ( ale kdy se si jistý tak ti to nebudu rozmlouvat) 🤗 - donce v jednom servisu to postavili tak e na start sprej běel na opačnou stranu ( a také si stáli za tím e to mají dobře postavené |
| |
| |