jruze
|
30.04.2023 00:15 -
Re: Olej do automatické převodovky
|
|

|
Hanz 397 napsal(a): Jen k těm biturbům (a vlastně i RHH)... A má Libor co dělat, kdy jsme takhle pěkně OT...
Ví, proč třeba Fordům padají na propálené písty a u nás najednou bez problémů třeba půl míče? Má to úplně jednoduchý důvod...
Jinak kdy si půjde koupit hydroblok do AM6 (AW-TF80xx) třeba do Forda, nebo do Mazdy, to umák, tak dostane úplně stejnej hydroblok, jako v Citroënu, akorát někde bude mírně levnějí (Ford) no a někde výrazně draí (např ta Mazda)... Ale je to pořád ten samej hydroblok. Proto si PSA na rozdíl třeba od MB ty převodovky nevyrábí sama. A popravdě si nedělají ani SW do nich...
Take je jedno co do am6 naleju za olej bez ohledu na r.v. - je jedno jestli 2006 nebo 2017 ? ( tedy v podstatě doleji ) a omlouvám se za OT
A jetě jedna věc : ty fóra jsou dobrá věc ale ne pro mechaniky kteří chtějí dělat práci tak jak by měla být ( aby mi xx aut- majitelů nejezdilo na dílnu s tím : u mne to stálo třeba 50000,- a stejně to nadali dohromady opravíte mi to a co to bude stát já unemám moc peněz ? a ve dosrané od a a do z 🤗 |
| |
| |