Jiri H
|
19.12.2022 10:19 -
Re: Nefunkční originální autorádio / C5 III
|
|

|
Ahoj, jsem nováček. Zaregistroval jsem kvůli řeení mého problému s orig. autorádiem RT4. Přestalo fungovat s tím, e na displeji je výzva po upgrade cd. Díky nefunkčnímu radiu, nefunguje také ostatní funkce (parkovací čidla, venkovní teplota, tempomat, radio, navigace...) Dal jsem to do orig servisu Citroen Babi Mnichovice, tam sehnali poadované cd a systém upgradovali. Avak nefungovalo to dobře. Po nastartování se rádio snaí "načíst" systém, pořád si sahá (teď domněnka) na HDD a trvá mu ne se spustí, někdy 5min, někdy i 20min. Teď u se nespustilo vůbec a opět poadavek na upgrade. Vloil jsem tam to cd které jsem si ze servisu vyádal a po cca 30 min načítání a kopírování souborů se rádio spustí a třeba funguje dalí dvě jízdy s tím, e má problémy se spustit. Nyní opět zase nefunguje. V servisu mi řekli, e to neumí opravit jinak, ne výměnou celého radia, kde si řekli částku pomalu rovnající se hodnoty celého vozu. Můj dotaz zní, můete mi doporučit někoho, kdo se vyzná v této problematice a mohl bych se na něj obrátit? Ideálně Praha + Středočeský kraj. Děkuji za případnou pomoc. |
| |
| |