kedaro
|
10.05.2022 14:13 -
Výměna hydraulického oleje a vzpěr zadních dveří - sháním pomoc nebo servis
|
|

|
Zdravím,
byl by prosím někdo ochotný mi pomoct vyměnit hydraulický olej? Mám ho koupeno 5 litrů (myslím, e toho správného , ale nějak na to nemám místo ani vybavení. Případně jestli by byl někdo ochotný se vůbec na to odpruení podívat. Zdá se mi, e hodně ztuhlo. Měl jsem nějakou dobu zpuchřelé a vypadlé ty hadičky přepadu u předních kol. Ty jsem zkrátil a zase nasadil, ale u jedné u se mi to stalo podruhé. (Mám taky koupené nové, ale nevyměněné.) Kadopádně mi nějaký olej unikl, ale viml jsem si toho a po delí době. Pak jsem koupil 1 litr, e to doleju a myslel jsem, e ho bude chybět jenom trochu, ale nalil jsem tam celý ten litr. A pak jsem se tady na fóru dozvěděl, e by se stejně jednou za 5 let měl vyměnit vechen hydraulický olej.
Jetě bych potřeboval pomoct s výměnou vzpěr zadních dveří. Ty mám taky koupené. Shaním tedy někoho, kdo by mi s jedním nebo druhým (anebo s obojím pomohl. Samozřejmě předpokládám, e by to nebylo zadarmo anebo jestli máte tip přímo na nějaký servis nejlépe v Praze, kde tomu rozumějí a nevadilo by jim, e mám svoje díly. Děkuji. |
| |
| |