| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Měrka oleje |  |
Petras
|
20.11.2021 21:55 -
Re: Měrka oleje
|
|

|
Tak mě opět prdla měrka jako nám vem na stejném místě. Né e bych neměl 345kč na novou, ale ji mě to neba. Ji se ve vaně válejí 2 moje origo a to netuím kolik majitel před. Předelé uvedené nápady nejsou vůbec patné (lanko,bovden) a díky za ně. Jen jsem po procházení dílny narazil na vyhozené stěrače a nápad byl na světě. Třeba někomu pomůe, já hledal také.
Jediný problé vidím v nálezu vyhozeného stěrače o min. délce 70cm. Dělám v tramvajové dílně, kde se jich hromada vyhazuje, take já tento problém neměl.
Ze stěrače vytáhnete pruné planety o íři 4mm a to hned 2. Výhoda je ta, e planety jsou ji na krajích opatřeny otvory o íři 2mm. Dalí výhodou jsou pouze dvě rány důlčikem pro označení min.max na planetě, podle uvedných rozměrů nafocených výe. ( velký dík )
Z madla měrky opatrně vykroutil původní lam. tyčku, seřízl pičku pro moný vývrt 4 mm vrtákem (původní otvor tyčky vás navede) a vyvrtal a pod oko měrky. Pak napříč 2,5mm vrtákem, pro uchycení planety. Mám tedy uchycení při vytahování pod kontrolou. Já planetu uchytil 2mm závlačkou, ale kdo má 2mm roubek a hromadu podloek, půjde to také. Zakrátit na poadovanou délku, 2 rány důlčikem Max, Min a hotovo. Práce 20 minut s cigaretou
Tak třeba pomůe, ale raději přeji nezlomenou |
| |
| |