alx
|
29.08.2021 17:31 -
Re: Doplňky do interiéru / C5 III
|
|

|
HELLMUT napsal(a): Je za tu dobu nějaký pokrok v dràcích nápojů? To co jsem viděl v diskuzi montá pod radio tam pod to mé asi není kam dát není tam ádný místo.
Objednal jsem v Aliexpress 4 dráky a ádný nepasuje .
Jen ten co jsem objednal omylem se dá pouít . Je to drák na madlo dětského kočárku
Ale přijde mi to jako pěst na oko ...
Mám ho nasazený a utaený tím roubem za hranu palubní desky u obrazovky navigace. Drí a funguje ale je to hnus...  a musí se dát pozor aby ten utahovací roub ( je to otočné o 360 take ten utahovací roub mám zvrchu asi milimetr od displeje, dát ho zespodu bohuel nejde) netlačil na displej a nezničil ho
Dva typy do mříky větrání co mi přili jsou na prd, nebo je to moc ikmo a musel by být nápoj ne plný jinak to vyteče. Do dveří mezi okno a dveře mi taky nádrí / nebo blbě...
A teď mám objednaný pátý na tyčku hlavové opěrky e bych dal nápoj za opěrku spolujezdce a sahal si pro něj zezadu sedadla...
Alespoň no nebudu mít na očích aby mě pohled na něj rozčiloval...
Uz nejakou dobu pouzivam toto .link.
neni to sice super cool, ale je to prostorne a celkem prakticke. Kdyz jezdis sam, tak neni zadny problem. Pokud sedi nekdo na sedacce, tak to dle "velikosti" spolujezdce otocim opacne a jede se, nijak moc to neprekazi. V horsim pripade se to proste vynda a nekam na chvili odlozi.
Nekomu se to sice libi tnemusi, ale me me se to docela osvedcilo |
| |
| |