bitovod
|
27.07.2021 17:59 -
Prosím o pomoc - předkupní prohlídka
|
|

|
Zdravím,
docela rád bych se ujal nějaké C5 II (inzerát mám v inzerci) a koukám, kde je co k mání. Nael jsem auto, co vzal Modřanský TUkas protiúčtem a docela bych se na něj chtěl zajet podívat. Háček je, e auta umím řídit, ale ne diagnostikovat (profesí jsem někam k vývoji elektroniky a programátořině). Hledám tedy někoho, kdo by byl ochotný tam se mnou dojet, auto prohlédnout a zkusit odhadnout skutečný stav (podle fotek je to perfektně připravené na prodej - vyčitěné, vyletěné, s umytým motorem a tak dál - prostě ten nejblbějí případ pro posouzení stavu), případně, pokud to prodejce dovolí, tak do toho kouknout diagnostikou.
Nechci slevu zadarmo Samozřejmě je to sluba, take počítám s tím, e bych za ní zaplatil (můj předchozí mechanik, kterého jsem takhle zneuíval, to dělal jako komerční slubu snad za 2000Kč a neměl nouzi o práci, jen ho to přestalo bavit.). Pokud hrají roli osobní sympatie, tak mám smůlu, protoe krásnej jsem přestal být před čtyřiceti roky, chytrej asi před dvaceti a jetě ke vemu jsem na holky 
Můete mi někdo pomoci, nasměrovat mě - nebo alespoň nakopnout přiblině správným směrem?
Díky.
Bit
P.S.: Nevím, do jakého tématu to dát, nějak jsem si nebyl schopný vybrat - pokud je to na patném místě, tak se omlouvám a poprosím o případně přesunutí do správné sekce. |
| |
| |