Basado
|
02.06.2021 23:06 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
|

|
Dobrý deň,
po pridaní predolého príspevku som teda začal riei problém od najjednoduchích rieení a zdá sa e som urobil dobre. Kúpil som liter LDS kvapaliny a dolial ho celý do nádrky. Po doliatí vak stále nebolo vidie iadnu kvapalinu v nádrke, ale keďe u bol obchod zatvorený tak som sa iel aspoň previez. Nechal som auto párkrát vytlači do najvyej a následne najniej polohy a potom som sa vydal na jazdu. Na moje prekvapenie bolo auto rovnako mäkké, ale pri prechode po nerovnostiach u boli nárazy pekne tlmené, iadne kovové nárazy nebolo poču. Po jazde vak bolo vidie vyteka kvapalinu z nádrky cez dierku vo vrchnáku. Odvtedy kvapalina vytekala ete párkrát, väčinou keď som počas jazdy preiel po väčích nerovnostiach, keď sa auto viacej rozhojdalo. V poslednej dobe u ju vak vidno nie je, beriem to tak (neviem, či správne) e kvapaliny bolo moc a nadbytočnú kvapalinu si systém sám vytlačil cez ,,prepad". Očividne bolo búchanie naozaj spôsobené malým mnostvom kvapaliny, čo sa mi vak zdalo naozaj nepravdepodobné vzhžadom na to, e pruenie fungovalo dobre. Teraz mi je fakt žúto, e som ho ten čas nechal trpie pre pár deci kvapaliny . |
| |
| |