Burka
|
19.05.2021 21:04 -
Re: Oivení světlometů
|
|

|
Ahoj, rád bych přispěl osobní zkueností s renovací světel, resp. výměnou "čoček". Dělal jsem přes bixenony.cz, tj. stejný odkaz, jak sdílí artsvec výe. Stálo desítku, take cena ok. Výsledek svítivosti super, take taky ok. V levém světle ale zůstal lesklý jemný odpad z odrazových ploch světel, jak ho řezali a taky u toho levého udělali svár tak, e ho lo zpět usadit jen tak, e zůstala po montái mezi hranou kapoty a horní hranou světla dost velká mezera. Take něco za něco. A světla chtějí dovézt vymontované, co je dalí starost, kde nechat auto týden s demontovaným předním nárazníkem. Nechci domyslet, co kdyby u toho odelo natáčení, jak bych se domáhal nápravy. Za ten bordel ve světe mi nabízeli 500 korun slevu s tím, e znovu by to u raději neřezal. Odmítl jsem, no comment. Radějí dělám s lidmi, kteří si za svojí práci stojí a kdy se stane chyba, snaí se najít způsob, jak odvézt nápravu a dobrou práci. Kdy jsem ale zjioval nabídky, tak jsem narazil na chlápka ze svitlip.cz, který je sice 1,5 krát draí, ale jednak chce dovézt auto, kde si za jeden den sám světla vyzkouí před demontái, vymontuje, předělá, vrátí zpět a vyzkouí funkce. Přítě bych el raději do takovéhoto přístupu. Kdy má někdo zkuenost, nebo vyzkouí, tak budu rád za zpětnou vazbu. Třeba je to vude stejný a nadávám si zbytečně. |
| |
| |