Pavel123
|
02.05.2021 14:01 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
|

|
PATaMAT napsal(a): Jste dobří, e jste to dali na silnici ... Ale, kdy u to bylo celé venku, byl by problém navařit na torxy u stabilizátoru velkou matici a povolit, rozloit, namazat a pak zase sloit v autě??? Jinak předpokládám, e jste pouili správnou tlouku vymezovacích podloek pro vymezení vůle ... nebo ne jako "agos" 
Abych pravdu řekl, na nějako matici nebyl čas.Ani jsme ji neměli čím navařit.U jsme byli mylenkami na grilovačce.Take stabilizační tyč je holt v současné době nedemontovatelná.A ani mi to nijak nevadí.Co se týká vymezovacích podloek, tak tam je to horí. Koupil jsem si sady od SKF a zjistil a v den montáe,e v té krabici ádné přibaleny nebyly.Pochopitelně já si ádné sólo nekoupil.Take co s tím....Jsem obyčejnej elektrikář a tak jsem jako naprostej laik rozhodl, e do toho půjdem i bez podloek.Měl jsem určité obavy , e a budeme montovat nové kusy tak jak vymezíme případnou vůli. Ale můu říci, e ramena tam ly poměrně fest a moná bych tam ani ádnou podloku nenacpal.Take tam ádné nejsou.Co se tedy můe stát? Budou se nerovnoměrně sjídět zadní gumy asi.Nevím.Ale já najedu za rok cca 10tisíc km, jinak ve sl. autem, take i kdyby se měly více sjídět,tak to nebude snad trága. To dřív ztratí vlastnosti a zestárnou. Anebo tady melu kraviny a to e tam nejsou ony podloky ,tak to způsobí něco jiného.Budu rád,kdy mě opraví. Jak říkám,jen blbej elektrikář.... Rád si nechám poradit a poučit se. |
| |
| |