agos
|
23.03.2021 19:59 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
|

|
jruze napsal(a): No taky u jsem to takto dělal (je lepí vyvrtat dirku zezadu a tyčku vyrazit - stane se e někdy jí závlařka ne se střihne zničí tak dám jinou) , jene on se nechtěl trápit s brzdičema 
No mne ta zavlacka nela vôbec rozhýba , aj to uloenie ktoré tam drí ta zavlacka je celé zahrdzavene, hýbe sa to a na tom druhom klbiku na tej tyčke , vrtaku sa tie cez tu zavlacku nechcelo, spravím to inokedy a vymenim rovno manety na piestoch, brzdy som rozhýbal a predpripravil na vymenu cca o mesiac ... veci mám nakúpené , ABS snímaču sa tie nechcelo von, a musel som stihnú auto posklada aby zbytočne nedrali obsadený zdvihak ... inakie v pohode robota len pri mojom niekedy zbytočnom perfekcionizme by som stym zabil vežmi veža času ktorý som nemal 😀, keď to porovnám napr s volvom s toho istého roku ktoré mám je vidno e čo sa týka karosérie , dielov nápravy atd je to Volvo oveža kvalitnejie ( tam nehrozí e niečo nejde povoli , a karoséria hrdzu nepozná ) no ceny dielov sú skoro raz tak drahé ... inakie je ten Citroën v pohode a v pomere k cene mu odpúam neduhy |
| |
| |