STRUCTOR
|
13.12.2020 21:31 -
Re: praskle teleso termostatu 3.0HDi
|
|

|
Ja ale v zásadě nemám problém s tím, e by třeba dolo k únavě materiálu. Jen kdy jsem dohledával na YTB jak se ten termostat mění, tak byl vdy prasklý na stejném místě, co mi jako běná únava materiálu nepřijde. Podotýkám, e to bylo i u různých značek na stejném motoru (Jaguar, Peugeot, Citroen). Samozřejmě se mohu mýlit, třeba je to běná únava a proste to náhodou vdy praskne na stejném místě. Klidně se dám foto mého prasklého termostatu a linky ev linky na YTB.
A teď bych rád slyel od autodiag v čem vidí tu neschopnost nebo neinformovanost.
Tvrdit jen tak bez ničeho, bez znalosti dalích okolností, e mi to neprasklo naráz je hodně odváné, parkuji před domem na vlastní zámkové dlabě, na téměř nové zámkové dlabě a vidím tam kadou kapku. Krom toho, byl jsem s autem na STK + emise, ve bylo ok, tj. ve suché, kapalina na rysce, nic nebylo cítit (tj. ze by se z teplého motoru odpařovala chladící kapalina). Pak auto pár měsíců stálo a náhle...., ale to asi nemá smysl řeit je to stroj který prostě servis občas potřebuje, o tom nemám v úmyslu diskutovat.
Jinak souhlasím s tím co píe jruze, měl jsem c5 a do 200tis v podstatě bez závad, jen přední pístnice jsem měnil (na to prý byla svolávačka u aut do 5let a 200tis, o které jsem nevěděl a tedy jsem o 5měs provihl).
Jinak netuím jestli mají výrobci oddělení na vymýlení kurvítek, nemám pro takové tvrzení ádné důkazy, ale pokud se o závadě běně ví a výrobce ji nijak neřeí, ev. ji dokonce tají....pak já takovou věc za kurvítko povauji.
Stejně tak, myslíte, e některý výrobce má oddělení třeba na výrobu software který ojebává emise? Já jsem o tom léta nevěděl a by bych ochoten tvrdit, e by si to nikdo nedovolil, take kurvítka....moná neexistují. |
| |
| |