agos
|
09.12.2020 16:16 -
Typy audiosústav c5 mk1 + aux
|
|

|
Ahojte, chcel by som sa informova o druhoch montovaných audio sústav podža rad, čo je najlepie moné zohna čo sa týka originál audia v jednotkovej c5, máva vyí stupeň audia externý zosilňovač? Poprípade subwoofer?Ako je to zo zástavbou do auta ktoré ma klasické sociál audio? Dalej by som chcel k origo rádiu dopojit výstup na aux, rozhodol som sa o prehrávaní hudby s tel, nakožko je tu vežakrát spomínaný Prevodník typu xcarlink yatour atd no nemám s nimi extra dobre skúsenosti , takze by som ostal pri aux vychode a vyuíval napr spotify ,napr pri starích volvach bol rozdiel v triede audia : Rádio rovnaké , len napr dolný pro logic 2 malo + externý zosilňovač a inú repro sústavu , detto keď som mal dynaudio tam to bolo podobne rieené a dalo sa to jednoducho zastava , no pri citroene netuím čo je v ponuke, no radej by som iiel cestou origo ako aftermarket...aj keď rádio by bodlo lepie (+ repro a vyrieené , ovládanie pod volantom by som oelel ) ale dizajnovo sa mi tam nehodí a som za originál vzhžad . Dakujem |
| |
| |