jruze
|
26.11.2020 13:24 -
Re: Závada motoru / C5 II 2.2 HDi 125kW
|
|

|
Tony_Z napsal(a): Jruze: Nebuď natvanej, e jsi mu tu chybu váhy nemohl odstranit ty alespoň za 2000Kč. Tohle je klubové fórum. Ne reklamní agentura. Nejdřív si máme poradit a kdy to člověk nezvládne sám, tak třeba popojede k jinému členovi, kterému se můe odměnit, jak se domluví. Ale to neustálé pomlouvání rad ostatních jen proto, aby jsi si udělal keft je fakt u děsný.
No jak jsi přiel na to e jsem mu chtěl měnit váhu já a dokonce za 2000,- ? Ne něco takového napíe tak si prosím přečti kolik rad a kolik informací jsem zde dal (včetně návodů jak odstranit) myslím e si se troičku spletl i v tom e odpojuji komponenty důleité k provozu (a pokud ano tak ke zjitění dalích závad - konkrétně s tou váhou protoe ta nebyla příčinou) Jinak ze zamysli kolik času mne stály rady, návody , schemata atd.. xx telefoních a sms rad , cest k nepojízdným autum ?? a věř e větina nedala ani reii za cestu.A vem a jeké rady tady pomlouvám ? To jako e jsem nesouhlasil s tím e mu auto padne do nouze kvůli váze ? To je pomluva - není spí pomluva to co jsi napsal ty ?
Třeba dnes jedu z Veselí do Prahy zjistit proč nestartuje jedno RHR (mám mylenku proč - ale z nedostatku podrobností neradím = ty mi majitel bez diag nedovede dát a i tak by to asi nestačilo) nechce kontakt můe mu poradit aby uetřil (a neboj za cestu k němu nic neučtuji, za diag málo kdy a kdy tak symbolickou)
A jestli se pokouí zde spustit nějakou ,,bouři" proti mně tak hodně zdaru - odemne má zde na foru dost lidí auta a jsou spokojení (dnes se zrovna přijede podívat a koupit jeden - a to proto e předcházející auto odemne mu po dvouletém bezproblémovém provozu nabourali na totálku tak kupuje odemne dalí - nechce pu ho přijet prohlédnout před koupí ?) Nepříjde ti tak trochu trapný co jsi napsal ? |
| |
| |