| |  |
 | Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
63zdenda
|
28.10.2020 03:42 -
Re: jruze
|
|

|
Co to tady Jardo plácá, jse zhulenej nebo co? 
Zadní brzdy jsou dobré, kousek lesklého kotouče je vidět na fotce z nehody, vlnovec měněn před rokem ve slubě na záchrance-plno svědků, tyčky stabilizátoru zrovna tak-plno svědků, kdy jsi dojel s biturbem z mé zahrady x km domů, volal jsi, e jezdí dobře, přehraj si ty jak jsi říkal nahrané hovory, uvidí jak tady le, na nic sis nestěoval, před 2 roky si byl s tím biturbem na STK, tam si ho také chválil, asi u po desáté, biturbo má za 42, 40 jsem ti poslal na účet, kolik je to dohromady, 79? 
Sedačky hřejou obě, řidičovu jsem si vdycky nechtíc zapnul při výměně pyláku, pak jsem řval, kdo jí pustil, e mám spálenou zadnici.
Ty jsi koupil díly za 70 tis.kč, si kupoval nové v citroenu, jak jsem ti říkal do telefonu, ode mne pár km prodával ve stejné barvě celé páté dveře za 3200-kč a zadní nárazník za 3500-kč.
No a k tomu tvému zázraku, jo věřim e absolvovalo jízdu do D a dovolená v Chorvatsku, jene to bylo po koupi, to bylo jetě v pořádku, po prodeji tě můu upozornit bys to nedal ani omylem, podívej na mě, ujel jsem 500km a umřel motor, mimochodem, stalo se ve 14.15hod. na záchranku jsem se dostal ve 20.00hodin, musel jsem tam přespat, bo bez auta se dostává patně domů, myslí e ty tvoje zázračný sedačky propálené od cigaret hřejou, ne, oni ani výhřev nemají, proto jsi moná přitápěl těma vajglama, co mě ale tve nejvíc, e ten zázrak nemá ani předního parkovacího asistenta, to ti teda povim, ijem ve století páry a nic to nemá, no hrůza.
Ano souhlas, na kadém koupeném autě jsou vdy nějaké náklady, ale myslí e třeba chcíplej motor mezi ně patří, chybějící rouby na nápravnici také, to nemyslí váně, hele, takhle se také dohaduje se zákazníkem, kdy provede opravu a on ne dojede domů, tak mu to také kyksne, řekne mu e od tebe to odjídělo auto v pořádku a kale na něj.
Na nějaké protokoly z STK ti kalu, můj názor na ně zná, je to vidět jak dělají kontrolu na tom tvém, to je příklad za vechny, tys to kontroloval poctivě, oni také, samí profíci a na velké nedostatky musím přijít já laik, di se vycpat i s nima, doufám, e tady zase napíe něco hrozně moc moudrého a křiálového, andílku. |
| |
| |
|
|