Hanz 397
|
27.10.2020 13:08 -
Re: Tané zařízení - montá
|
|

|
vilda82 napsal(a): Jak píe někdo výe. Koule je Polský "ksindl" (výrobce: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Henryk i Zbigniew Nejman AUTO-HAK Spółka Jawna). Elektrika je: Typová elektropřípojka Citroen C5 kombi 2004-2008, 7pin, ConWys AG. Take to není univerzál. Ale jak píete, můj problém bude asi v tom, e takoule je opravdu o něco větí ne by měla. Jeliko přívěs zase moc často netahám, tak přemýlím, e tu kouly budu sundávat. Jsou to jen dva rouby.
No a teda jak jsi dopadl?
Dělal to ten kryt koule, nebo jsi musel celou koulí sundat?
Jinak teda ta elektrika je to, co jsem psal: vhodná pro C5, ne přímo určená... Rozdíl, mezi tipovou elektrikou, co tam má ty a tipovou elektrikou třeba na stejně starou prochcáfku od stejného výrobce je jen v kabelái. Proto je to tipová elektrika. Jinak jednotka, kterou k tomu dostane je v podstatě stejná na vechny káry (zase, pokud beru stejného výrobce). Já mám docela dobrý zkuenosti s touhle uni "tipovou" elektrikou od Jaeger. Ale na svoje bych si ji stejně nedal. Zkus třeba popřemýlet, proč se origo do auta musí dokódovat (říct zbytku auta, e má kouli) a u těchhle tipovýxh elektrik jsem se s tím jetě nesetkal. Vimněte si hlavně vy, co máte automat, jak se chová to auto úplně jinak, kdy máte pripojenej, třeba i prazdnej vozík a originální elektriku... A věřte, e to chování rozhodně není způsobeno těma třeba 150 kily toho hobby vozíku, ale tím, e tam prostě je. U toho taného toti nejde jen o to, aby se po připojení vozíku vyplnul parkovací asistent a nehlásilo to chyby světel)(jasně u C5 irelevantní) ... Je to i o řízení motoru, převodovky a podobně... |
| |
| |