| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
63zdenda
|
27.10.2020 03:15 -
Re: jruze
|
|

|
Jardo, na biturbu orezlé kotouče nebyly, podrobně vechno na něm fotil pojiovák, pak dával fotky i do aukce, jo má pravdu, neslyel, bo jetě ila RT4 a poslouchal jsem muziku, ale co umřela, tak slyím ve, i to, e někudy od řidičových dveří v 80 tce píská meluzína, tak zadní destičky měly 30% jo, tak se asi přeztěhovaly z pravé strany na levou, bo levá strana měla víc jak 50% a pravá nic, prohlédni si ty fotky jetě jednou, destičky tam jsou opřené o zkorodovaný kotouč, to je ten co tam byl, nebo se ti zdá málo rezavej, ten třmen jak na fotce je, ten jsem si sehnal, dalí fotka, asi ti to uniklo, je nový kotouč a nové destičky, kdy u starého třmenu nelo hnout s válečkem, jak bych tam asi dostal ve nové. 
Dám sem citaci z STK na tvé brzdy- brzdové kotouče nadměrně zkorodované ( hloubková koroze )-pokozené funkční plochy zjevně nepřesahuje 1/5 její ířky nebo brzdové kotouče s rýhami zjevně nepřesahuje hloubku rýh 1,5 mm, vnějí pokození lanovodů ( bowdenů ).
Psal jsem jasně, e za brzdy od tebe nic nechci, tak nevím, proč to tady chce řeit, jinak s tím motorem, kdy ho opět vytahuje, tvůj hulil, říkal jsem ti to, tenhle čoveče ne, divný viď, hlavně e to sem pořád tahá, já píu o brzdách, ty sem hodí biturbo, motor, můj sluch a co jetě vytáhne? 
Jinak ten přepis v této situaci kolem covidu asi hned nejde, musíme to jetě chvilku vydret, ale chci co nejdřív. |
| |
| |