| |  |
 | Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
63zdenda
|
24.10.2020 00:26 -
Re: jruze
|
|

|
Matijaz- svatá pravda, je to o domluvě, před koupí jsem měl prosbu, zkontrolovat auto fyzicky i diagnostikou, bylo zděleno ve ok, stejně jako v inzerci, jaké bylo překvapení, kdy jsem zjistil kolik věcí chybí a co je patně, viz plasty, jsou prý sundané v Radonicích, dá mi je, zaslepený egr po prohlídce a STK , pak majitel zdělil, e to manelce 2x chcíplo, tak zaslepil, pátral po tom co se tam mohlo stát, ne, zmiňovaný snímač teploty nafty, telefonicky zděleno e ví e je v háji a teče nějakou dirkou, proto motor pinavý, nedovírají páté dveře, e je patný zámek, mnou dotelované dorazy a ve je funkční, atd atd, proč mi nebyly zděleny tyto nedostatky dopředu a tvrzeno e je ve ok, stačilo říct na rovinu tohle chybí, tohle je patně, cena je taková, buďto ber, nebo nech být, na ve jsem musel přijít sám a hned telefonicky informovat majitele, spoustu věci mi bylo slíbeno e mi je dá, pak přiel mail, kde mi ve přičítal k ceně, dokonce i STK na biturbo 3000,-kč , ve bylo jenom o domluvě.
Jardo, jak jsem psal u několikrát, kdy umřel ten motor, volal jsem ti co se stalo, na to ses ptal také, kdy jsem nevěděl, začal jsi vysvětlovat, e opravuje elektriku v nějakých dveří u auta, nějak mimo mísu e, sehnal jsem si serviáka, který mě odtáhl do svého servisu, asi druhý den jsi řekl, e bys to odtáhl, ale nemá čím, tak přiveze motor, přivezl jsi ho po osmy dnech a s estihodinovým zpoděním, kdy ho viděly dva nezávislý servisáci, nedoporučovaly ho tam dávat, tys ani nevěděl kolik má najeto km, jenom jsi pořád tvrdil, es ho slyel, víc nic jsi o něm nevěděl a to bych tam měl dávat?
Hele, kdybych to auto kupoval od někoho jiného, vzal bych si tebe na prohlídku, doporučil bys ho, celé od bahna, dodnes je v podběhách asi půl centimetru, s hrozným bordelem uvnitř a v takovém stavu?
Nechtěl jsem zde u nic psát, větina lidí co mi píou SZ si obrázek udělala, ale ty pořád podsouvá, jak a za kolik bys to opravil, proč jsi to o čem jsi věděl e schází a co je patného kdy jsi to po telefonu přiznal neodstranil, nebo neřekl na rovinu, musel jsi čekat a na to přídu sám a zavolám ti, ono i kdybys to auto umyl a vyluxoval, jak se to běně před prodejem dělá, tak i ten dojem by byl jiný, moná budem mít přítí týden z práce ohledně corony valno, tak jestli fungujou úřady, dal by se uskutečnit přepis aut, a je to za mnou.
Jetě musím prohlédnout zadní brzdy, je pčehřívaný pravý zadní kotouč a vyřeit RT4, umřela, za vinu ti to nedávám. |
| |
| |
|
|