| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
HELLMUT
|
22.10.2020 22:37 -
Re: jruze
|
|

|
Dlouho jsem tu nebyl a koukám e se rozjela zas stará kauza...
Asi bych to shrnul takto, Zdendo dolo u i na tebe. Dal bych tam smajlíka ale není to vtipné...
Ono ani tak nejde o to, e auto za "pár korun" ( jak píe robo ) se posralo, to je celkem pravděpodobné.
Horí je e se člověk zklame v lidech...
A jeliko znám oba aktéry a mám také své zkuenosti, je mi celkem jasné na které straně bude větí část pravdy ...
Byla zde řeč o mě a FAPU, to u bylo kdysi dávno ve popsáno, nebudu se k tomu vracet.
Ale momentálně je řeč o zaslepenému EGRU.
A s tím EGREM a s tím zaslepitelem EGRU mám také nemilou zkuenost.
U je to dlouho co mi ho zde jmenovaný pán zaslepil . Ano souhlasil jsem, to nepopírám . Chtěl jsem uetřit a nic o této problematice nevěděl. Mistr Jruze - pro mě v té době GURU Cé pětek co o nich ví vechno, pravil, e je tam zbytečný, e sám ho má zaslepený u dlouho a je to v pohodě...Tak ho zaslepil a je pravda e jsem jezdil X let v pohodě.
A jednou takhle chci předjídět a kdy na to dupnu a vystřelím, tak najednou jak kdyby mě ze zadu někdo chytil a kubnul se mnou zpátky dozadu. Rozsvítila se lutá kontrolka motoru.
Tak jsem jel za servisákem v Nučicích co také hodně ví ale místo chvástání se na netu maká a nele.
Moc se divil co je to za kravinu zaslepit EGR, e to se dělalo někdy v "minulém století" a e u těchto aut to ani nejde!
Dal mi tam EGR fungl nový ale ejhle , auto začalo kubat a blbě jet. Tvrdil mi e u jsem to tak musel mít před tím. Já se duoval e rozhodně ne, e to jezdilo. Tak jsem mu to tam odvezl znovu a on mi večer volal e na tom ztratil celý den a kdy u byl zoufalý a nevěděl co s tím tak ten nový EGR zaslepil a auto zas přestalo kubat a jezdí normálně!
Řekl mi : kde jste to auto měl ? Kdo vám to udělal ? Co to bylo za bastliče? On místo aby vyměnil EGR, tak vám udělal něco s mapou motoru. Něco tam totálně zbastlil a nahrál nějaký jiný program aby to auto nepoznalo e je EGR zaslepený. Nechápu jak můete projít technickou... Take jsem v prdeli, mám strach to řeit zas nějakým přehráváním nebo je to nejisté e to půjde dát do původního stavu. Raději jsem smířen e mě občas někdo při předjídění chytí za kandy a kubne se mnou zpět do zadu ( v létě na dovolené se to stalo 2x je to dost nepříjemný )
Take člověk neznalý si můe udělat obrázek jak to v Radonicích funguje...
Je smutný e jsi to od@ral i ty Zdendo, vypadalo to e jste pořád kámoi.
A Jardo , tvůj argument - proč tu opravu neřeí u tebe ? Ví proč? Protoe jak má člověk důvěřovat někomu kdo le a sám se do těch lí zaplétá a moná i těm svým lím věří? Jak má věřit e oprava bude kvalitní a definitivní, e to nebude jen dalí bastlení?
Ano Zdenda udělal velkou chybu , měl okamitě auto odtáhnout k tobě a nechat si vrátit peníze.
Jene chápu e se někdy stane e člověk zazmatkuje, nechce si připustit e udělal patný obchod a doufá e to nebude tak zlé a dokáe to nějak vyřeit.
V kadém případě věřím e to Zdendu poučí stejně jako mě... |
| |
| |