| |  |
 | Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
63zdenda
|
19.10.2020 21:22 -
Re: jruze
|
|

|
Hele, v inzerci jsi psal motor ok, hydraulika ok, nápravy a podvozek ok, e něco chybí a co je patně po telefonátu s tebou ani zmínka, na nic jsi neupozornil, jetě jsem tě ádal, a ve před prodejem zkontroluje, koukne na fap, podle stavu vyčistit nebo nechat, při dalim hovoru jsi řekl, e je ve ok i fap, komu jinému bych měl proboha věřit, kdy ne klubovému servisáku, který jezdí prohlíet auta před koupí, já jsem jenom laik, patné vztahy sme spolu neměly, tudí byla velikánská důvěra, e si nedovolí mě podrazit.
Na ve jsem si musel přijít sám a hned tě informovat, jaké byly tvé odpovědi, o zaslepeném egru vím, klidně záslepku vyndej, on chodí, proč si to neudělal ty před prodejem, chybějící plasty tady mám, ve ti dám, nad světlem a baterii nemam, ale dám ti ho z tvého biturba, zadní kilt ti dám z tvého biturba, vím e je celej lak odrbanej, tané ja nepotřebuju, dám ti i s elektrikou z tvého biturba, pak jsi volal, e tané je ok a je koda ho ruit, e zaplatí nové, sám sis u Hanze ověřoval za kolik ho umí sehnat on a e ty to za ty peníze neumí, tak a ho koupí, e ho zaplatí a e elektriku na tané ma a dá ho, o snímači teploty nafty e je v závadách hsem tě informoval já, řekl jsi, e to ví a dá novej, e je pinavý motor od palivového čerpadla a dolu na převodovku má také odemne, řekl jsi, e je to nějakou dirkou na snímači teploty nafty, který dá nový a e to tady na klubu ten únik někdo u řeil, dále jsem objevil já a ne ty, e je mokrý vstřik číslo 3, psal jsem to ji zde několikrát, najednou o něm také ví, nikdo samotný vstřik nedotahoval, tak tady nerozvíjej prosim své teorie, ale proč jsou na vech vstřicích otisky čelistí asi sikovek, to otázka, ven ly podezřele dobře, páté dveře e elektricky nedovírají má také odemne, najednou jsi to věděl, říkal jsi, e ses na to koukal a e to je zámkem, e dá nový, nemusí, uetřil jsem ti peníze, kdy jsem viděl ty ohle plastové dorazy pátých dveří, tak jsem je kousek zarouboval a ejhle, oni zavírají, e vyměníme kola s disky je také tvým nápadem, kdy jsem ti volal, e u dvou středů jsou na hliníku puchýře a na vech jsou záseky od majzliku, tak jsi řekl opět vím o tom, byly tam bezpečnostní rouby, nebyl klíč tak se na to musel vzít majzlik, vyměníme je z tvého biturba, ty tvoje jsou hezčí, dále ke spotřebě, ano palubák ukazoval krásných 5,9, ale při tankování do plné nádre kaukulačka napočítala 8.16, divný e, dále k ceně, za biturbo 42, na tvůj účet posláno 40, jasně, počítá to jak ten palubák, hele, já se u nechci o ničem dohadovat, slíbyl jsi hory i s horáky a teď ze veho couvá, krotí se jako had a vymýlí pohádky, kdybych si tě vzal jako mistra servisáka k takovémuto autu, řekl bys a po něm skočim a bral ho vema deseti, nebo bys mi to rozmluvil.
Hele, kupoval jsem u dost aut z různých bazaru, i s aček, můu tě ubezpečit, e při jakémkoli draim problému jsme vdy ve hned vyřeili, sice nezaplatili ve, ale víc jak půlku jsem dostal vdy.
Chci to u dotáhnout do konce, a mám klid, tak by sme mohly přítí týden udělat přepis, pokud teda korona dovolí, jetě mi schází ten druhý klíč, tady posílám jetě pár fotek s chybějícími rouby na nápravnici po tvé kontrole před prodejem a samozřejmě po STK, hlavně e sme vichni férový a křiálový jak ta nápravnice.
Jo jetě jsem zapomněl, e jsem tě upozorňoval na vyí kouřivost, dále jsi mojí eně a poté i mě tvrdil, e auto 2 roky stálo, pouze jednou ročně na ryby, jinak nejezdilo, tady píe něco jiného, psal také zde, e má hovory přez mladého telefon nahrávaný, tak si je přehraj, a slyí co ve jsi slíbyl a říkal |
| |
| |
|
|