| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
63zdenda
|
15.10.2020 15:42 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Jasně e mám peněz dost, kdy kupuju takováto auta, je vůbec na něm něco dobrého?
Jinak motor úplně kompletní s jasnou historií za 20, zaplacen dovoz 2, zaplacen servisák, který se mnou ztrávil 3hodiny na místě umření motoru 3 + vyndavání vstřiků, kterě mymochodem ly ven podezřele dobře s otisky zubů po asi čelistí sikovek + vyměnil 2 auta, aby mě odtáhl do servisu, pravděpodobně 10 neli víc za výměnu motoru, přestrojení rozvodů, rozvodového řemene, klínového řemene, oleje, olejového filtru a havících svíček, které po mém zjitění a potvrzeno rozhovorem s tebou, e ani jedna nehaví, jen tak mimochodem, jak jsi ty a na STK to kontrolovaly, na nápravnici chyběly 3 rouby, 4tý povolený, jen co mi hodí fotky na maila, hodim je sem, to ani nemluvím o ulomené plastové trubičce na ostřik zadního ostřikovače, přední hadičky ostřikovače jsou nastavené nějakou silikonovou hadičkou a stáhlé izolačkou, kdy dám ostřik čelního skla, tak nejdřív stěrače setřou nasucho, a pak to něco vyplyvne, proto se ptám, je na tom autě vůbec něco dobrého?
Hele, s biturbem, které jsem ti dal, by si klidně mohl objet svět, i několikrát, je tam na motoru spoustu drahých věcí měněno, dal bych za něj s klidným svědomím ruku do ohně, ale s tvým autem je to pravý opak, snad po výměně motoru u budu moc jenom jezdit, to jsem od první chvíle chtěl, ale po ujetí pár set km motor umřel a ty místo aby jsi uvaoval o nějaké finanční injekci pořád akorát pytvá, překrucuje a staví se k tomuto problému negativně, po spoustu SZ, které jsem od členů klubu dostal, znám i jejich postoj a i kdy to bylo formou SZ a ne psáno do vlákna, tak jim za to velice děkuji, myslím e se tady někdo dost odepisuje, ale je to kadého volba, jak budu mít fotky, hodim je sem. |
| |
| |