|
63zdenda napsal(a): Přesměruj si co chce, proč najednou připočítává co jsi slíbyl e dá, o taném jsi tvrdil, e je rovné, tak je koda ho dávat pryč, hned jsi se s Hanzem a se mnou domlouval, a ho objedná, e sníí cenu o tu částku, jen a tady vichni vidí tvůj postoj k problému, já jsem u do toho dal 35 tis ty počtáři, na výměnu motoru dojde přítí týden, tahle diskuze mi příjde dost podobná jako kdy jsi udělal hellmutovi fap off bez jeho vědomí, kadopádně se stále vyhybá odpovědi, bude se finančně na opravě podílet, nebo jako doposud mrtvý brouk?
Ani jsi neodpověděl na otázku, jak probíhala STK se zaslepeným egrem, zadní tyčky stabilizátoru v háji, snímač teploty paliva takté a árovka denního svícení, u nás vyhazujou za nesvítící árovku, sme vichni zvědavy na odpověď.
Jinak já jsem stále svolný domluvě, ale chytil jsi patný směr, tady se to řeit vůbec nemuselo, jenom se tady víc a víc schazuje, kadý svého těstí strůjce.
EGR na STK nezjistí (a na EM byla záslepka venku)- jak jsem psal měl jsem jen podezření e zablbnul - v diag chodil, teplota paliva koherence = není chyba, árovku deního svícení mladej vyměnil za starí a na STK jetě svítila, zadní yčky stabíku jesou závada na vyhození a popravdě jsi to jen říkal ty nic jsem v autě neslyel . Zato s tím biturbem jsem musel ty brzdy vyměnit = takové závady opravdu vyhazují.(ale pravda koupil jsem od tebe totálku) = take proč řeit závady na jednom i druhém autě? Vdy ty jsi mně vlastně prodával totálku.Ohledně opravy proč jsem asi chtěl opravu dělat já ? protoe mne zajímalo a zajímá co se vlastně stalo ? - chytit na olej ? blbost .olej to nebralo od výměny k výměně , ventyl sám od sebe neupadne - rozvody byly dělané 30000Km zpátky , potom mne napadá jen přetočenej motor a to mi také moc nesedí. |