| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
63zdenda
|
11.10.2020 21:17 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
jruze napsal(a): Opravu jsem ti nabídl - řekl jsi e ti tam jede jiný servisák a e je to kousek k němu . mimo jiné jsem ti nabídl vstřiky a následně jiný kompletní motor i se vstřikama (které jsem měl zamluvené a jetě nebyly demontované) za cenu 15000,- za komplet. Jestli tak mladej ti nabízel odtah s opravou u nás hned jak se to stalo . Taky bych sem mohl hodit SMS co jsi mi poslal.To mé auto jsi koupil ode mne za finální částku místo 90000,- za 79000,- Je zajímavé e jsi do té doby s autem neměl problém a jetě jsi si pochvaloval jak ti klesla průměrka? Tak co bylo na motoru patně ? (asi od samého počátku)
Tak za prvé, kdy se to stalo, tobě jsem volal jako prvnímu, ptal ses, co se stalo, popsal jsem ti e nevím, pak jsi mi vyprávěl e má rozebrané nějaké dveře a opravuje elektriku, to mě fakt zajímalo, proč si neřek počkej, jedu tam, dám to dohromady, s tvým mladym jsem mluvil a po týdnu, kdy ste vezly ten motor, nic ste mi nenabízely, nevim co tě vede k takovým lím, proč bych si přidělával starosti, kdy by ses nabídl, odvezl bys to a opravil, ubylo by mě hodně starostí, nic takového tam neproběhlo, no a za druhé proč já bych měl kupovat vstřiky a motor, kdy ten problém od začátku je jinde, ne ve mě.
A u jednou k těm tvým počtům, 42 biturbo, měl jsem dát 48 a bylo by 90, jene si říkal e dá 9 slevu, mám to v mailu, pak si slíbyl nejdřív tané z mého biturba i s elektrikou, pak jsi změnil e dá elektriku a tané zaplatí, kdy budu počítat nejlevnějí tané u Hanze, sám jsi s ním mluvil 4, pak jsi měl odemě dostat 35, dostal jsi 40, divný počty e? |
| |
| |