Tony_Z
|
13.08.2020 12:31 -
Re: Bouchání na nerovnostech
|
|

|
Pavel123 napsal(a): Tak to se povedlo.Ani bych četl Tvůj příspěvek, přesně tohle jsme s kámoem vyzkoueli.Z kufru jsme zvedli auto nahoru a zase dolů a přesně v oněch max. polohách tzn. při konečném pohybu dolů i nahoru se zvuk ozval.Pak jsem si dal na cestu poleno a zkouel ho přejet vdy jedním zadním kolem.Přejel jsem celkem 10x a vdy se zvuk ozval z pravé strany tzn. po přejetí pravým kolem.Po přejetí levým kolem ani jednou.Jetě jsem chtěl někoho posadit do kufru a nechat ho natáčet video při jízdě po nerovnostech.
Mimochodem jak jsi to myslel, e to není o ničem pokud se ozve zvuk právě při zkouce zvednutí a sníení vozu?Myslel jsi tím loisko zadního ramene? 
Myslel jsem to tak, e auto se v tu chvíli nijak netřese. Je naprosto v klidu, jen se zvedá, take klepání nějaké uvolněné části nepřipadá v úvahu.
Pak se tam hejbe co? Rameno - loisko a loisko v kole, pístnice. Kdyby jsi měl loisko v kole patné, tak by jsi to asi poznal . A nejsem si vědom, e pístnice by mohla nějaký takový zvuk vydávat. Leda rouby uchycení. Take ti zbývá jen to rameno - není o čem. Opravit loisko ramene.
Jakmile u má auto v pohybu a přejídí nerovnosti, tak to zkresluje. Tam u je více různě působících sil. Zůstaň u toho zvedání nahoru a dolu. A jestli che mít váně jistotu, tak si zalez do díry, polo si ruku na místo, kde rameno končí do loiska a nech si to zvednout nahoru a dolu. Ten zvuk musí být i cítit v ruce. Pak u snad přestane pekulovat a opraví to nebo to nechá opravit. |
| |
| |