RiMr
|
11.05.2020 21:45 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Tak jsem s tím "předraencem" zrovna přijel z Moravy do Prahy, větina cesty v lijáku a průtri, ve lape jak hodinky, plynulost řazení předčila mé očekávání - nezdá se mi to moné, ale zdá se mi, e ta AP (AM6) reaguje sviněji na "podněty" plynovým pedálem na podřazení na horizontu atd ne ta ve vymazleném Minicooperu který jsem nějaký čas drandil v práci. A to jsem jetě nezkouel S reim. Ale s manuálem jsem si zablbnul.
Co mě oproti mému stávajícímu C5 II manuálnímu dvoulitru překvapilo je spotřeba, tady asi neujedu skoro 1100 km kolem Prahy na jednu nádr... Přitom pocitově těch 20 koní či kolik navíc nějak nevnímám. Ale víme jak je to s tou opicí a banány...
Dám nové gumy na kola, nějaké blbosti jako nové gumy na stěračích, manelka zařídí trochu toho pucování... poprvé mi u C5 funguje zadní sklo/otevírání na kufru, ostřik zadního skla, nasvícení pod palubkou... jetě telování volantu tam nějak netento, jestli tam něco nechybí... ale za ty prachy, na moje drncání (vlastně houpání) s 3D tiskárnami kolem Prahy i dál - velká spokojenost. A kdy se něco podělá, do Radonic je to kousek. 
Díky, e jste mi tu C5 III rozmluvili |
| |
| |