jruze
|
26.01.2020 14:04 -
Re: Eolys - aditivum pro motory HDi s filtrem pevných částic FAP
|
|

|
Burka napsal(a): Díky moc. Nudil som sa, tam som googlil a naiel som tento návod priamo na tomto fore. .link.
Take u mám jasno. No, a vyrieím etě pár závad, tak sa vrhnem (cez mechanika, ja nemám náčinie a odvahu) i na to, lebo si vybavujem, e i na technickej pri prihlásení mi vravel, e z odrenými uami to bolo, ale auto zatiaž nič nechce 
Jumep, po prečítaní návodu mi to dolo, e patrí k diskuzii o FAP. Asi sa kžudně dá presunú. Díky a omluva za prácu naviac.
Krásný návod ale je to jinak:
Cerin se do nádre nevsříkává - je to pozústatek po spálených aditivech a sazích, diferenční tlak nespoutí regeneraci ale kontroluje úspěnost provedené regenerace,ohledně demontáe FAP : trubka diferenčního tlaku za FAP =stačí povolit dva 6.roubky a rozpojit jednu hadičku(né vyndavat celej komplet), Hodnoty(informace) pro spoutění regenerace jsou uloené v jednotce a interval spoutění řídí jednotka(nastaveno v jednotce) hláení o stavu aditiv a zaneení FAP také(pokud nevyresetuje a jen doplní aditiva a vyčistí FAP hláky budou stále) doplnění aditiv je u dnes trochu jinak - návod je zastaralej. |
| |
| |