Burka
|
21.01.2020 21:01 -
Re: Engine management system faulty
|
|

|
Jruze, ten motor mi právě vyhovuje. Mám to na jedění po dálnici s rodinou a to dělá úasně. Při mém stylu jízdy ere normál 7,5 litru, kdy se mi nechce v noci jet rychle, hodím tempomat na 120 a při natankování v DE mi ukazovalo 6,5.
Jediné patné co si zatím vímám u V6 HDI, jsou předsudky některých mechaniků. Pardon za názor, ale hodně radosti mi bere zejmena to, e na něm musím nechat pracovat mechanika, který s ním nemá zkuenost. Skvělej chlapík, má správnou logiku, ale málo času, zkueností s V6 a ne ideální diagnostické monosti. Vůbec mě to netěí, ale na citroeny jetě nemám vylapanou cestičku. Mno chvilku to potrvá, ne potkám člověka, kterého to baví. Ve výsledku je to jenom věc, která potřebuje své. A kdy se k tomu přidají zlaté ručičky, tak zůstane i nějaká korunka navíc.
Tak zatím 50 km po servise a zvuk se vrací do normálu a hlavně motor u nechce při volnoběhu, startu a při zátěi vyskočit zpod kapoty. Kdyby e se to vyřeilo, byl bych rád za chvilku klidu od servisů a snad i pohodové pojeděni. e snad nějaká vnitřní část toho filtru tam byla pouze "poloená" a bylo to zavzduněné. Evidentně patný postup montáe. To jsou mi věci, tak tohle jsem ani náhodou netipoval a Lexia to nepoznala. A nějaká diag "Topdan" nala chyby P0102, P010C a P0113 a hledalo se. |
| |
| |