vassek
|
18.11.2019 12:35 -
Re: Zimní pneu na C5
|
|

|
Nemakám pro ně , ale znám je dobře a hlavně vyzkoueno v kadých podmínkách. Samozřejmě, e na suchu jsou hlučnějí, ale jak jsem ji psal prvně. Hlavně člověk v zimě jezdí stejně pomaleji a jízdní vlastnosti na sněhu, břečce, ledu i blátě jsou nepřekonatelné a člověk se nemusí bát, e někde sjede na neudrovanou silnici a zůstane viset, nebo se raději otáčet. Beru to spíe jako předvídavost, e v zimě na řidiče nečeká vdy udrovaná silnice a tak být raději připraven na to horí, ne spoléhat na silničáře e . Já na nich na Passatu nalítal vdy tak 80 tis. Km minimálně za zimu a vdy dle potřeby jsem je měnil samozřejmě. Jezdil se zátěí i bez, i s vozíkem a vdy kadá situace v pohodě, i v horách, i na dálnici, bylo jedno kam jedu a věděl jsem e se nemusím bát sjet z udrované silnice, kolikrát jsem předjíděl i auto s pluhem a nemusel jsem se courat za ním a vdy v pohodě. A rychlostně jsou také do 240 Km/hod., co lze dávat i na konstrukčně na silnějí vozy dle TP, jako třeba Passat, C5, či to BMW majitele pneuservisu. Jinak jsem si říkal, e by mě mohli platit za reklamu , jsem to říkal i operátorce ve fabrice, kdy jsem je před měsícem objednával. |
| |
| |