vassek
|
18.11.2019 10:41 -
Re: Zimní pneu na C5
|
|

|
Jetě bych doplnil, e čínské gumy, i kdy pohledově vzorek zdařile zkopírován, tak směs gumy je jak z plastu a klouou i letní v létě, tak bych ani nezkouel, následek můe být drahý za zkouku. Raději doporučuji zkusit rovnou ty Vraníky Everesty, výborná směs gumy u na omak a po vyzkouení na ledu, břečce i sněhu, nebudete chtít jiné, to Vám zaručuji, tedy pokud budete chtít jistotu za kadých okolností. Beru pokud jezdíte pouze ve městě, kde jsou silnice udrované, tedy pokud nejezdíte v kopcovitém městě, tam bych také raději jezdil na to Everestu a oelel bych malinko větí hlučnost. Hlučnost není a tak velká a u dieslu, který je hlučnějí ne benzin není ani znatelná. Hlavní je bezpečnost. Měl jsem i tu monost podívat se do výroby pneu Vraník a mohu říci a potvrdit vysokou kvalitu výroby a výstupní kontroly kadé pneu. A dalí zkuenost není má, ale majitele pneuservisu, který musí dle smluvních partnerů prodávat Barum a Continental, tak sám jezdí na pneu Vraník Everest a to má nové BMW 5, to myslím mluví za ve...
.. Kdy jsem je tam nechal přezouvat, tak je viděl a dali jsme na to to téma řeč a sám říkal e jsou super a řekl pojdte se podívat a ukázal mě své BMW a co tam mám řekl....? |
| |
| |