Jaromir108
|
13.11.2019 14:31 -
Re: Citroen C6 vseobecne
|
|

|
Děkuji operátoroviXM za info 
Něco takového jsem potřeboval ... jezdím teď hlavně s CII 2.2ku biturbo 125kW a jsem s ní v zásadě spokojený, otázka je, jak se bude tento motor projevovat v C6ce. Příjemně mne u C5ky překvapila spotřeba a jako mínus bych dal, e a příli dobře maskuje rychlost - přijde mi, e moc nejede a podvozkově je horí ne předchůdce. S X7 nemám vůbec zkuenosti a s XMem jsem jel jen jednou a připadala mi tehdy oproti Xantii taková přili houpavá a tekopádná. Moná to bylo dieslovou motorizací, nevím, na základě jedné zkuenosti by bylo hloupé posuzovat. Dvojkové Xantie jsem měl přes dvacet let a od dvoulitrů u to bylo velmi krásné svezení a podle mého po jízdní stránce u od té doby nic lepího Citroen neudělal (C6ku neznám a očekávám zde teď ukamenování ), u C5tek u mi přijde e díky emisím a váze u je dvoulitr málo. Z estiválců jsem měl monost jsem měl monost jezdit jen cca 10 dnů s 3l benzínem s automatem a přiznám se, e jsem byl silně zklamaný. Moná v Xantii to byla raketa, ale .. .
Stárnu a přiznám se, e jsem čím dál víc pohodlnějí a línějí u nás v městysu je 40ka a několik zpomalovacích prahů ... s Xantii jsem nemusel brzdit .. ozvala se rána a jelo se v pohodě dál .. hledám něco co by se k ní alespoň v tomto směru blíilo - co se jízdních vlastností týče. Je mi jasné, e C6ka bude jetě teí, ale doufal jsem, e by to mohlo být víc pohodlnějí svezení ... 2,7 jsem pochopil e je průser, 3l je její nástupce a kdy se podívam třeba na mobile.de je kadá druhá "motorshaden", 3l benzín mne zklamal a 2.2ka je bez AMWARu, hmmm. Kdy nad tím přemýlím, tak mne napadlo, e lepí u to asi nebude |
| |
| |