jruze
|
12.11.2019 17:30 -
Re: Centrální zamykání
|
|

|
LadesFCB napsal(a): Zdravím, C5tku mám u třetím rokem a prakticky kadý rok jak začne zima, tak mi začne blbnout zamykání, vdy jsem to řeil koupí druhého zámku z vrakáče, protoe novej jsem nikde nenael a zase to rok fungovalo.
Teď to ale poslední dobou blbne hodně a zatím nepomohla ani výměna zámku.
Take poslední dobou mi po zamknutí auta zůstávali odemčené spolujezdcovy dveře. Někdy se auto zamklo celý, někdy zůstali odemčené spolujezdcovy dveře, někdy zase řidičovy a někdy se auto zamklo celý ale po odemknutí zůstali zase buď řidičovy nebo spolujezdcovy dveře zamčené. Musel jsem několikrát auto odemčít a zamčít přes dálku a pak se to zase chytlo. Zajímavé je, e vdy blbnou pouze přední dveře, zadní vdy fungovali správně. Taky jsem vysledoval, e pokud auto zamču nebo odemču klíčkem vloeným přímo do zámku tak to taky vdy zamče a odemče ve správně (moná náhoda, ale zatím se mi nestalo e by tenhle způsob zablbnul).
Zámky jsem vdy při problému se zamykáním měnil za druhý z vrakáče a pak to chvíli fungovalo, ale u mě to přestává bavit. Klidně bych zainvestoval i do fungl nového zámku, ikdy to bude asi pálka, ale nenael jsem nikde e by se do C5 I prodávali fungl nové zámky.
Nemáte někdo nějakou radu? nebo mi nezbývá nic jiného ne jen měnit fnurt zámky a čekat, jak dlouho to zase bude fungovat. Jo, a v létě zámky vdy fugují bez problému. Začnou blbnou v zimě při ochlazení.
Nové zámky jsou ke koupy v citroenu - myslím si e by i tyto mohli chodit pokud by se vyčistily a promazali řídkým olejem. |
| |
| |