jruze
|
30.10.2019 09:09 -
Re: Chyba/nefunkční ABS, ESP, ASR atd.
|
|

|
Sena napsal(a):
.. děkuji za odpověď 
potřeboval jsem názor zkueného mechanika na můj dotaz jestli by to mohlo být kroukem viz. foto , místo toho jsem dostal kolení jaký jsem (a nebo jsme ) idiot , kdy dáváme levný sračky na auto
Jinak co se týká značek náhradních dílů, jejich ceny a kvality je asi na dlouhou diskuzi
můu oponovat e vechno co je drahý neznamená e je kvalitní
a předevím to platí v dnení době
Ono kdy se kolikrát podívá na ty Tvý vyvolený značky kde byly vyrobeny (viz. obal někdy) tak ví stejně h...no .
U mě platí zásada zlatá střední cesta
případně zkuenosti
.
A dál to rozebírat nechci 
Souhlasím s tím e ve drahé neznamená být dobré a sám si se přesvědčil o kvalitě - odpověď jsi dostal (a jestli né odemne tak jen proto e nebudu opakovat co bylo řečeno = ano v tvém případě) co se týče značky a kvality jsem jen doplnil = to u je kvalitnějí starline (který se v poslední době hodně zlepil) mé zkuenosti se opírají o info dodavatelů a ostatních servisů i mích zkueností(já nemívám reklamace ) - já si nehodlám kazit jméno s pouitými díly a ani potom pátrat v čem je chyba = dám kvalitní díl a pokud je problém u řeím dalí monost - díl který sem pouil mohu vyloučit
V tvém případě : v čem to je ? kabelá,snímač,jednotka a a potom loisko.(protoe bylo přece měněné)
V mém případě : loisko vyloučeno, snímač vyloučeno pokud byl OK předtím( kvůli náboji nesundavám), - zbývá jednotka a kabelá a to mi větinou prozradí diag.(tím jsem chtěl říct e pouívám díly na které je spolehnutí) |
| |
| |