Proki
|
17.10.2019 21:53 -
Re: Depollution system faulty
|
|

|
autodiag napsal(a): netusim,co je to za vyrobce,nenakupuju dle ceny, ale dle toho jestli dil funguje pri dnesni kvalite dilu kupuju posledni dobou original dily,zvlast tyhle...
nicmene nez jsi kupoval novy dil,promeril si kabelaz? zkousel jsi ho v testu akcnich clenu ? protoze dle screenu je evidentni ze nepracuje regulace
Díl je výrobce delphy a jinak nic jsem neměřil prostě jsem ho vyměnil a kamarád mi to přes diagnostiku smazal toď ve nejsem mecho take se vtom tak neviznam. Měl jsem to u chlápka který opravuje pouze citroen a peugeot a ten si myslí e jsou vadné vstřiky ale to se mi nezdá tím e mi to dělá pouze při prudké akceleraci. Mám podezření na ucpaný fap ale pokud máte jinny názor rád si nechám poradit ale v regulátoru tlaku bych u chybu neviděl protoe mám známého ze stejným typem problémů taky na x7 akorad e má hydro a automat a ten kupoval regulátor přímo v citroenu tuím kolem 4500 a ne zabralo to a nebo mě jetě napadlo jestli není na výfuku nějaké čidlo kdy to hlásí signál o teplotě na výstupu z katalizatoru jestli to není tím |
| |
| |