jruze
|
03.10.2019 02:03 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
63zdenda napsal(a): Jardo já nevim, ale loni jsem na srazu kupoval novou tyčku zadního korektoru na X7 za 150 korun, koule u C5 II mi vydreli 200 000km a musel jsem měnit, loiska na zadních ramenech to samé, přetěsnění zadních pístnic také, vdy jsi to dělal ty, tak to ví a e bych nějak zanedbával údrbu, o tom se snad mluvit nedá, velká větina servisu byla u tebe, tak ta výdr dílů u C5 II a X7 je asi trochu jiná ne uvádí, samozřejmě je to kus od kusu, ale házet to na zacházení a servisu není a tak pravda. 
Zdendo Zdendo kdy něco píu vím co píu tak prosím tě mi těch ,,objímek na ten zadní stabík kup deset (za ty 200) ja je od tebe vezmu protoe skoro vechny x7 to mají v .... (na citroenservice se umí podívat snad také e je to prakticky stejná součástka viď) a to co jsem napsal mi asi potvrdí i ostatní co dělají servis.
Pat to opravuje, ale já mluvím o ceně nového dílu a porovnání ceny za prakticky stejný díl (téměř stejně vypadající) na C5 I a II a na X7 (jen e na starích neodcházely a na X7 pouili ,,kvalitnějí" materiál.=větina X7 to má jak píu.
( tak jetě jednou koule jsou na tom skoro stejně, díly na nápravě u X7 = je tam hodně sylentů a odchází to dříve, na C5II je oprava náprav za pětinu ceny ne na X7) trubky na C5 I a II jsou na tom stejně po 15 letech jako na X7 po 5 letech a těch věcí a míst na X7 je víc co prostě ,,vylepili" |
| |
| |