63zdenda
|
02.10.2019 21:40 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
jruze napsal(a): No já bych řekl e do podvozku spadá i hydraulika a na X7 hnijou trubky rychleji ne brambory,kloubky korektorů (na 18let staré C5 I jsou větinou OK(cena kolem 400,-) - na 5let staré X7 bývají KO(cena 3500,-) koule pérování jsou na tom stejně, sylenty náprav u jsou v druhoce ale je jich tam spousta oproti C5 I a II , vlastní pérování ? koule stejná výdr - pístnice jak kdy jsou auta se 400000Km na původních ale .... motorizace asi shodna se starím typem a je to o zacházení , celkově sloitéjí mení výdr od starích ale to je u vech značek.
Jardo já nevim, ale loni jsem na srazu kupoval novou tyčku zadního korektoru na X7 za 150 korun, koule u C5 II mi vydreli 200 000km a musel jsem měnit, loiska na zadních ramenech to samé, přetěsnění zadních pístnic také, vdy jsi to dělal ty, tak to ví a e bych nějak zanedbával údrbu, o tom se snad mluvit nedá, velká větina servisu byla u tebe, tak ta výdr dílů u C5 II a X7 je asi trochu jiná ne uvádí, samozřejmě je to kus od kusu, ale házet to na zacházení a servisu není a tak pravda. |
| |
| |