Blodmen
|
20.09.2019 08:20 -
Re: Klimatizace nechladí
|
|

|
Kdy jsem dorazil dom, vimnul jsem si kouře někde od kompresoru klímy. Nechal jsem vychladnout a zkouknul co to můe být, nic jsem nenael. Ale po nastartování se mi kompresor neustále zastavuje a spoutí, tak po deseti sekundách.
Zároveň při jízdě se mi tak za 3 minuty rozsvítí hláka battery charge or electrical supply faulty. Po vypnutí a nastartování hláky zmizí, ale při jízdě zase po chvilce naskočí. Zajel jsem do autoservisu na diagnostiku, nechal přeměřit dobíjení, to prý ok a zároveň jsem nechal auto napíchnout na diagnostiku - při zapnutém motoru a rozsvícené kontrolce baterky a nenačetlo jim to ádnou chybu. Večer jsem skočil jetě k dalímu mechanikovi a ten řekl e je rozhodně v háji elektromagnetická brzda na kompresoru. Dá se prý objednat zvlá, ale já nikde nenael. Nevíte náhodou? Jetě je k divný, e mi kompresor odpojil a po jízdě se hláka o dobíjení stejně znovu objeví. Podotýkám e klima začala zlobit po tom, co bylo auto v autoservisu, do té doby nebyl problém, od té doby hučela při vyích točkách větráku. Auto C5 2.0HDI X7 |
| |
| |