jruze
|
07.08.2019 18:28 -
Re: Ovládání stahování oken - jak rozebrat
|
|

|
otula napsal(a): Zdravím, blbnou mi tlačítka ovládání oken od řidiče, tak bych je chtěl zkusit pročistit, pokud se dostanu dovnitř, ale nemohu se do té krabice dostat. Viz přiloené foto - kdy jsem zkouel oddělat horní kryt uvolněním zeleně označených úchytů, bránil mi v cestě červeně označený přepínač zrcátek. Netuím, jak ho sundat, abych něco neulomil. Jetě jsem to chtěl zkusit otevřít z druhé strany přes modře označené úchyty, ale to se mi zdá natolik tuhé, e mám také strach to dělat násilím. Poradíte mi, jak nedestruktivně ten panel rozmontovat?
A pokud by se mi to nepodařilo vyčistit, nevíte, zda někdo vyrábí nějakou náhradu za rozumnou cenu? Nael jsem, e téměř identický panel vyrábějí Číňani, ale pouze na C4 - má to dole úplně jiné konektory, ale na C5 jsem nael pouze jedinou nabídku ze zahraničního roáku za 60 za demontovaný, ale stejně to ani nedodávali k nám...
EDIT: tak nový panel u jsem nael za cca 1100 Kč i s potovným, ale stejně bych pořád potřeboval poradit, jak oddělat ten přepínač...
Tři přízpěvky zpět  |
| |
| |