jruze
|
31.07.2019 10:47 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
|

|
sgt napsal(a): Mal som zapoičaný na dlhiu jazdu (120km) C5 Aircross s tými prevratnými "progresívnymi hydraulickými tlmičmi" čo akoe nahrádzajú hydractive a ako to poveda v skratke...
Toho kto zruil hydrauliku by mali zavesi za gule do prievanu 
Dovolím si tvrdi, e komfort podvozku ničím neviniká nad teraz u benými adaptívnymi tlmičmi koncernu a podobných "bených" značiek. Pravdu povediac, nevidel som vežký rozdiel medzi C5 Aircross a Grand C4 Picasso (SpaceTourer). Nejaké menie nerovnosti to akoe zvláda, ale akonáhle príde nejaký troku prepadnutý kanál alebo väčia nerovnos, je to ajba ako bené auto. Ak by som to dal v mierke, tak:
C4 Picasso/SpaceTourer, C5 Aircross, ............................ dlho nič........................ C5 
Take rada pre vetkých C5-károv: udrujte si tie autá pokiaž to len bude moné 
nejsmutnějí je e nemuseli nic vyvíjet (to je vdy to nejdraí) ale jen pokračovat v tom co mněli . Mám za to e by si udreli víc klientů a kadý by si rád připlatil za hydru (ten mamlas co stím a jiným předběhl dobu o 10.let se musí obracet v hrobě)
Dnes jim zůstoly jen úsměvné videa jak tyto auta dovedou jet po třech kolech a jiné záběry atd.. no asi nechtěli vybočovat z řad průměrných jiných značek. |
| |
| |