jruze
|
21.07.2019 07:15 -
Re: Nelze otevřít kufr a zavřít jeho okénko na C5 break (2005)
|
|

|
otula napsal(a): Ahoj, před pár týdny se mi přestal odemykat kufr (pravděpodobně patný kontakt či zlomený káblík), take jsme ve museli nakládat a vykládat přes okénko. Dnes jsem ve zezadu vyházel a snail se nějak k zámku dostat. Odrouboval jsem tu kovovou litu, ale stejně na něčem jetě drela a přes ni se nedalo dostat dalím roubům, take jsem byl nakonec neúspěný.
Asistoval mi při tom ná malý ikula, který zamáčknul ten háček, který zamyká okno. Aby to nebylo málo, nevěda o tom, chtěl jsem okno zabouchnout, a jen natvrdo narazilo. Kdy se teď snaím to otevřené okno odemknout, tak elektrika tam jde, nastane pokus o odemknutí, ale ten háček se neotočí do správné polohy a zámek zůstává zamknutý, nejsem tedy schopen okno zavřít...
Budu vděčný za kadou radu...
Uprostred pod calounenim je mechanizmus - sundej calouneni 5.dveri aa uvidis tahlo k zamku tim odjistis ten zamek skla.
B) zadni pate dvere otevres tak ze si vlezes do zavazadloveho prostoru a tam co je zamek(uvidis na nej) je v zamku mali otvor (byva oznacen cervene) tak do nej strcis malej treba sroubovacek nebo cokoli o prumeru+-tri mm a zapacis lehce do strany - tim odjistis ten zamek. ( pohledej jsou tu tusim i obrazky -daval jsem je sem) |
| |
| |