fox
|
21.05.2019 13:34 -
Re: Vibrace auta při jízdě
|
|

|
Tony_Z napsal(a): FOX: Kdy se povedlo zlikvidovat tolik poloos různých výrobců, tak to v nich asi nebude... Říká, e se poloosa vy*r*la vdy ve stejném místě? Tedy u vnitřního kloubu? Proč?
Netlačí se na ni? Není vyběhlá moc ven z auta? Má ji pořádně zasazenou do dráku loiska poloosy? Není něco blbě v diferáku? Moná to zkus jednou nechat sloit někoho jiného, třeba je chyba v montái?
Zaměř se na to, e prostě není normální takhle likvidovat poloosy, něco ti ji vdy zničí - dalí dopadne stejně, dokud problém neodstraní. 
Právě, e vím, e není normální aby to takhle likvidovalo poloosy 
Ano u vnitřního kloubu, povytáhlá/moc zatlačená mi nepříjde... V dráku loiska je dobře, tady se předpokládám nedá nic pokazit, drák jsem měl od lukiho půjčený druhý - byl totoný, nezkoueli jsme jej vyměnit pouze porovnat, jestli tam u mě není třeba z auta s AT převodovkou... V diferáku nic patně být nemůe - převodovku jsem měnil, dělalo to i na staré i na této... Sloit někoho jiného - skládal to jumep, skládal jsem to já, několikrát se vechno přehazovalo, tím bych chybu mechanika osobně vyloučil ....
PATaMAT napsal(a): Kouknout na výku auta. V provozní poloze musí být poloosy cca vodorovně do kol, nesmí to jít zeikma.
V provozní poloze vypadají OK - rovnoběně - zkusím vyfotit. Jedna z věcí je, e při 110km/h auto spadne o nějaký ten cm níe - co by mohlo být. Nemáte někdo ten nákres, dle kterého měřit výku ?
Díky za reakce. |
| |
| |