jruze
|
13.03.2019 08:54 -
Re: Výměna oleje - automatická převodovka AM6 / C5 III
|
|

|
fox napsal(a): Rozumím, zkus mrknout na tu rychlost a napsat 
S vyplým motorem taky nejezdím, ale při hledání z čeho ten zvuk jde jsem vyzkouel úplně ve, včetně tohoto - kdy jsem zjistil, e to jde z těch brzd. Na brzdový pedál lapat nemusí, stačí na něj poloit nohu tak, aby jsi ho neselápnul, ale aby si cítil, jestli do toho pedálu něco kopne. Pokud jej selápne, by jen kousek a sepne brzdový spínač, tak by se zvuk neměl ozvat - aspoň u mě to tak je.
Ideální, kdybys měl monost zůstat stát směrem z kopce, tak aby se auto dokázalo rozjet i bez toho, ani bys lapal na plyn. Pak můe pravou nohu (kvůli citu) opřít o tu brzdu a to u ucítí určitě.
Tak si zkus deaktivovat automatické brzdění rozjezdu (kdy zastaví v mírném svahu a lápne na brzdu tak se auto zabrzdí a po +-dvou vteřinách auto odbrzdí a rozjede (bez zařazené rychlosti a i s ní) - nevím jestli je to cítit na pedálu ale pokud jsi přesvědčený e je to z brzd mohlo by to být toto.
Já mám jinou zvlátnost = mně se auto zabrzdí a zůstane kdy mám plný rejd doleva - odbrzdí se a kdy pootočím kola o +- půl otáčky z plného rejdu - jinak automatický rozjezd funguje , kola se nehřejí, brzdy fungují , v diag závada není (zatím jsem to neřeil - ničemu to nevadí ) jediné co mne napadá je překalibrovat snímač natočení volantu - nezkouel jsem to řeit .(není to automat) |
| |
| |