Stanly
|
05.03.2019 20:58 -
Re: Robotizovaná převodovka BMP 6
|
|

|
Ahoj. Děkuji za vae příspěvky a snahu pomoci. Je pravda, kdy se nyní více zabývám problematikou robotů, asi bych do toho znovu neel, i kdy kadý z pouívaných systémů má své pro a proti. Je pravda, e při koupi jsem vůbec netuil do čeho jdu. Doposud jsem měl dva vozy s AP, ale klasickým, ádné roboty. První Opel omega, se 4stupňovým automatem, který fungoval skvěle. Následně pak C5 I. Tady jsem drobné výhrady k AP měl. Pokud jde o toho robota, zvyk jsem si na něj. Řadí výborně, nemám s ním nějaké zásadní potíe, ale ten prokluz mě trochu děsí. Nečekal jsem něco podobného tak brzo.
Dnes jsem mluvil s jedním servisákem Citroenů (ne značkový), ale z jeho odpovědi jsem moc moudrý nebyl. Doposud jsem se u něj nikdy nesetkal s radou, která by vyřeila problém. Nechci tím samozřejmě nějak znevaovat jeho práci a odborné znalosti.
Jsem tedy vděčen za jakoukoliv uitečnou radu. Zde na fóru jsem pomoc několikrát nael.
Diagnostiku nemám. Jinak něco rozebrat, vyměnit a opět dát dohromady větinou zvládám, protoe být bez auta, které je několik dní v servisu je dost problém. |
| |
| |