lubosb
|
19.02.2019 18:02 -
Re: Auto se nezvedá
|
|

|
del42sa napsal(a): já jsem nikdy netvrdil, e perování s AMVARem není lepí ne H3+  Samozřejmě e je lepí. Jen říkám, e jediný společný počítač řídící celé pérování by byl lepí ne dva ( a určitě i levnějí ) PSA takto narychlo splácala tak trochu kočkopsa pro C6 a je koda, e to nedali i do C5 X7
Omlouvám se - byla to moje blbá formulace, v ádném případě Ti nechci nic podsouvat,
spí to byla reakce na několik příspěvků výe nad námi -nebudu jmenovat Jsem celoivotní technik, kde přesná formulace je základ. A tady se začlo cpát do auta něco, co tam nikdy ani nemohlo být, a navíc krom pár
jedinců ani nikdo pořádně neví, co a na co to je. /by teď po osvětě to bude lepí./
Ale takhle nějak vznikají pohádky a povídačky o tom co a kdy a kdyby a potom to se kazí, to vyrábí naftu,
místo toho, aby ji ralo a stojí to vechno za ............. atd.
Jako uivatel fórum sleduji, ale kdy nemám co poradit, nemluvím do toho, by občas by to asi chtělo.
Jinak ano, kočkopes to trochu je, ale jak říkám, kromě extrémních situací to člověk moc nepozná.
To mně spí děsí firemní politika PSA (i kdy ekonomicky pochopitelná) - zruit modely bez přímé náhrady,
po několika letech se vracet na trh (Xm-c6) a divit se, e zákazník utekl jinam .
Dnes tři firmy (PSA) nebo 4-8(VAG) s x modelama - v podstatě na dvou platformách (malá-velká), zbylé zruí ekonomové .Lií se to pár plechama, materiálem sedaček a tabletem místo palubky. Ach jo.
Jetě e nemusím řeit dilema, jaké nové auto. |
| |
| |