Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zápach v kabině od výfukových plynů
Dali
07.02.2019 13:01 - Re: Zápach v kabině od výfukových plynů
99
V poslednej dobe mám tiež problém so smradom v kabíne, je to ale len tesne po naštartovaní. A je jedno či mám zapnutý vnútorný okruh alebo nie. Čítal som, že to môže by problém s pružnou spojkou výfuku. Dá sa okrem smradu aj nejako zvukom odhadnú unikanie ? Vraj to má vplyv aj na spotrebu lebo snímače dostávajú iné údaje akoby mali. Čo mám takú malú BT diagnostiku s mobilom, tak tá mi ukazuje spotrebu (aktual/priemer) o 1-2 litra vyššiu ako palubák. A žiaž je reálna. Mám to odmerané aj cez tankovanie. Palubák 5,3-5,5 a reálna je cca 6,5/100km.

Po otvorení kapoty aj mierne poču také "odfukovanie" ako keby mal remeň na sebe nejakú rozstrpakanú čas a tá v krátkych intervaloch o niečo búchala. Remeň bol ale menení tak niečo vyše polroka a tak isto aj rozvody pred rokom.

Ako ste riešili výmenu toho pružného dielcu ? dočítal som sa tu, že lacnejšie je odreza a navari nový. Na AK ho majú aj s katalizátorom ale stojí 400-500E a to je trochu mrte

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator